privacy en cookiesIK NEEM DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GA ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS.

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met mijn privacy- en cookiebeleid. Je gegevens zullen nooit aan derden worden verkocht en/of verstrekt en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Kom Op Voor Je Zorg blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.
Ik heb het dan over bedrijven waar ik wel mee moet samenwerken om mijn bedrijf goed te kunnen voeren, zoals een hostingpartij, een autoresponder, facebook of google analytics.
www.komopvoorjezorg.nl
mei 2018

 

Bescherming persoonsgegevens.

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Ik verwerk en ben verantwoordelijk voor persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

 

OVER MIJlogo komopvoorjezorg

Mijn gegevens zijn:
www.komopvoorjezorg.nl
www.cursus.komopvoorjezorg.nl
Berbenstraat 35
6039GZ Stramproy
0637652300

KvK: 65890558

Fokke Vreeken is de Functionaris Gegevensbescherming van Kom Op Voor Je Zorg Hij is te bereiken via [email protected]

Vind je dat ik toch iets heb gedaan in strijd met deze zaken? Vertel het me dan.

 

 

WELKE GEGEVENS VERZAMEL IK?

Wanneer je bent ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, een gratis download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online workshop en/of training, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van mijn producten en/of diensten, word je gevraagd je gegevens in te vullen. Soms verstrekt iemand Overige persoonsgegevens, bijvoorbeeld door een profiel of account op deze website aan te maken.Meestal heeft dit te maken met de aankoop van een cursus of training.
Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:
• Voor- en achternaam
• E-mailadres
• Telefoonnummer
• Bedrijfsnaam
• Straat en huisnummer
• Postcode en woonplaats
• IP-adres
• BTW-nummer

 

 

MET WELK DOEL GEBRUIK IK DE PERSOONSGEGEVENS?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:
• Je voornaam en e-mailadres gebruik ik voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor Facebook advertenties. Ik doe dit alleen met de gegevens, die ik verkregen heb via het downloaden van gratis documenten en het aanvragen van gratis of betaalde workshops/trainingen, niet met gegevens die via rechtstreekse e-mailberichten binnengekomen zijn.
• Je voornaam, eventueel achternaam en e-mailadres en eventueel telefoonnummer, die je invult bij een formulier voor het aanmelden van een gratis download of een gratis workshop/training, gebruik ik om je toegang te geven tot het gratis webinar of om de gratis download toe te sturen. Ik sla deze gegevens op in mijn autorespond/ mailsysteem, alleen als je via een vinkje expliciet toestemming hier voor hebt gegeven. Zonder toestemming of bij uitschrijving worden deze gegevens aan het einde van elke twee maanden verwijderd.
• Wanneer je bent ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd of je hebt je aangemeld voor een gratis online workshop en/of training of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van mij wil ontvangen, kun je te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met mij op te nemen. Je e-mailadres wordt dan meteen uit mijn bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.

Kijk even hier als je meer informatie wilt over hoe ik in het algemeen met klanten omga en mijn bedoelingen met de website komopvoorjezorg.

 

Cursuswinkel Komopvoorjezorg

Ik gebruik de door jou aangeleverde gegevens om de bestelling(en) zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Ik zal je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.
Bij een betaling in de webwinkel van Komopvoorjezorg word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van de online kassa door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dan ook door Komopvoorjezorg niet opgeslagen. De enige gegevens die ik opsla zijn:
• Voor – en achternaam
Om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon.
• (Bedrijfs)naam, Adres, postcode en woonplaats
Dit adres gebruiken wij voor de correcte levering van jouw fysieke bestelling en om op de factuur de juiste gegevens te kunnen plaatsen. Over het algemeen gaat het meestal om digitale producten of een niet fysiek product, zoals een training of cursus.
• Telefoonnummer
• E-mailadres
Bij elke bestelling ontvang je van mij, zodra ik je bestelling ontvangen heb, een bevestiging en factuur per e-mail.
• IP-adres
Jouw IP-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen.
Indien je een transactie start en deze wordt niet afgerond, worden je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van elke twee maanden verwijderd van mijn server.

BEVEILIGING PERSOONSGEGEVENS

Ik heb passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk.

 

 

PRIVACY EN COOKIES

Een cookie is een klein tekstbestand dat ik bij een bezoek aan mijn website naar je computer stuur en dat bij het eerste bezoek aan mijn website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.. Kom Op Voor Je Zorg gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Kom Op Voor Je Zorg gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast worden er cookies geplaatst, die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.
Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

 

FACEBOOk ADVERTENTIECOOKIES

Met jouw toestemming gebruik ik, om advertenties beschikbaar te stellen, cookies van Facebook (Facebook Pixel) Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven.

Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

GOOGLE ANALYTICS

Ook door het statistiekenpakket Google Analytics, worden cookies geplaatst. Ik wil graag weten hoe mijn bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks m’n website bezoeken, zodat ik het gebruik van de website kan optimaliseren. Ik wil natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter ik wil jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor heb ik goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Ik kan je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

UITSCHAKELEN EN VERWIJDEREN

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.
Dingen die je altijd kunt doen:
• Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
• Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden
• Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

 

SOCIAL MEDIA

Ik wil het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van mijn website te delen via social media. Dit kan onder andere door middel van social media (share) buttons.
Van de volgende social media platforms heb ik de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:
LinkedIn
Facebook
Twitter
Google Plus
________________________________________

LINKS

Op mijn website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken, ga je naar een website buiten linkedinvoorondernemers.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.
________________________________________

BEWAARTERMIJN

Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor mijn e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk na twee maanden uit het systeem worden verwijderd.
De gegevens in mijn boekhoud- en CRMsysteem bewaar ik tenminste 7 jaar, onder andere om aan al mijn wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door mij verwijderd.
De bovenstaande termijn geldt, mits er voor mij verdere wettelijke verplichtingen bestaat, de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.
________________________________________

RECHTEN

Je hebt altijd het recht tot een verzoek tot intrekking van je gegevens. , Bij het intrekken zal ik je gegevens niet meer verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van mijn gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.
Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren of tot gegevensoverdracht. Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, de strook met nummers onderaan het paspoort, paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.
Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.
Ik zal je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan mij e-mailen via [email protected]
Kom Op Voor Je Zorg wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Kom Op Voor Je Zorg neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

________________________________________

WIJZIGINGEN

Ik behoud te allen tijde het recht mijn privacybeleid te wijzigen.
De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

 

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
FacebooktwitterlinkedinyoutubeFacebooktwitterlinkedinyoutube